Januar opdatering

posted in: Uncategorized | 0

Kære Boligejere i Mosede Bypark

Jeg vil lige orientere om tre punkter, som jeg mener det er vigtigt lige at give en status på.

Ordinær generelforsamling og bestyrelsesarbejde:

Vi vil lige melde ud, at den ordinære generalforsamling vil blive afholdt, torsdag d. 26. marts kl.19.30 på Mosedeskolen, så husk at sætte kryds i kalenderen. Men I vil selvfølgelig få en skriftlig indkaldelse ud i postkassen, når vi nærmere os datoen.

Jeg skriver dog allerede nu angående den ordinære generalforsamling, fordi jeg skal meddele, at jeg går af som formand, fordi jeg forventeligt får travlt på hjemmefronten, når storken lander og fordi vi har sat vores hus til salg.

Der er brug for nye kræfter i bestyrelsen, der vil være med til at fortsætte det gode og pligtopfyldende arbejde, som bestyrelsen laver.

Jeg vil derfor opfordre de af jer, nye som gamle boligejere, der har et lille bestyrelsesmedlem i maven om at overveje, om 2020 ikke skal være året, hvor I stiller op.

Affaldsøerne:

Vi er nu kommet over det, som KlarForsyningr vurderer som den travleste periode for vores nye affaldsøer og man må sige, at vi er komme igennem den uden de store problemer. Men vi er i bestyrelsen klar over, at der har været et par udfordringer i forhold til især plastik og tømningsfrekvens. Jeg har derfor løbende rettet henvendelse til JOCA og Klarforsyning og fået nedenstående svar:

  • Svar fra JOCA A/S

Tak for din mail.

Jeg kørte lige forbi den omtalte station her til morgen.

Du har ret i at poserne ikke folder sig helt så godt ud som man kunne ønske. Problemet opstår   I en kombination af at poserne er nye og at det er koldt. Det er nogle meget kraftige poser som gerne skiller holde 15-20år, og det gør at de lige skal sætte sig. Det gør de inde for 2-3 uger når det er varm sommer, og det tager desværre meget længere tid når det er koldt som nu.

Det gode er at problemet løser sig selv, når poserne har været fyldt godt op, men om det tager 2 uger mere eller 1 måned mere ved jeg ikke. 

Det som i selv lige kan gøre indtil poserne har sat sig, er 2 forskellige ting alt efter om det er plast eller pap.

1 plast) den er 3meter dyb, og der kan man med et kosteskaft eller lign. lige trykke affaldet, så posen bliver presset ud i form. Vedr. ekstra indkast så er det en mulighed, men jeg tror at i skal vente til i har set om ikke det løser sig, når posen er rettet ud.

2 pap) den er kun 90cm dyb, og der skal i gerne lige efter tømning,  (igen) bruge et kosteskaft, til at få posen trykket ud langs kanterne af beholderen. 

Her lige efter Jul hvor der nok er meget Pap  affald, er det en stor hjælp til at få den fyldt eksta godt, hvis du kan få beboerne til at rive pappet lidt mere istykker end de måske normalt har gjort. Det vil give et bedre fyldning, og hjælpe posen til at blive trykket ud hurtigere.

Jeg håber at det kan hjælpe, ellers kontakter du mig igen.

Svar fra Klarforsyning:

Klarforsyning er vendt tilbage til os med det svar om, at man på nuværende tidspunkt ikke har fået en udarbejdet en tømmeplan med deres vognmand, men at bestyrelsen får den, så snart de har den, så vi kan dele den med jer. Således at vi kan sikre os, at vi reelt får de tømninger, som vi har krav på.

Varmemålere og varmeregnskab:

Installeringen af de nye varmemålere blev desværre ikke så god en proces som vi havde håbet på, men systemet er nu oppe at køre.

Bestyrelsen har grundet de nye varmemålere, derfor allerede nu været ude og aflæse jeres forbrug og er igang med at afslutte varmeregnskab.

Vi vil lige huske jer alle på, at det stadig er jeres eget ansvar at kontrollere jeres egetn forbrug. Vi har allerede været ude hos et par ejendomme, hvis forbruget var alt for stort.

Som tidligere orienteret så sker der ingen ændringer i forhold til afregningen af varme for 2019. Afregningen vil ske efter kubikmeterforbrug som sædvanligt.

Vi forventer at have et punkt klar til den ordinære generalforsamling angående et nyt afregningssystem, som forventes at kunne tages i brug i 2020. Bestyrelsen er også ved at udarbejde en ny letlæselig folder angående info om varmemålerne, som vi lægger ind på hjemmesiden.

Med venlig hilsen

Gent Grinvalds Harbro

Grundejerforeningen Mosede bypark