Tilbagebetaling af varmepenge

posted in: Uncategorized | 4

Kære boligejere

Bestyrelsen har fredag, d.31. januar 2020, omdelt sedler til de husstande, som skal have varmepenge retur, i forhold til jeres opgjorte forbrug.

Vi skal derfor huske jer på at vi har brug for jeres bankkontooplysninger og jeres underskrift. Sedlerne skal derfor udfyldes og skal afleveres til foreningens Kasserer  Karin Larsen Vesthegnet 20, senest d. 20 februar 2020, så vi kan få afsluttet foreningens regnskab for 2019.

Vi ved at mange af jer tidligere har afleveret konto oplysninger og underskrift, men vi er nødsaget til, grundet regler om datahåndtering, at makulere disse oplysninger efter brug,

Tilgodehavende varmepenge bliver sendt til jeres bankkonto fredag d. 10. marts 2020.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

4 Responses

 1. Winnie Jæchel

  Hej bestyrelse

  Vi plejer at få et overblik over forbrug og hvor mange penge vi skal have tilbage så vil lige høre hvordan det så sker i år også ud fra vi har fået nye målere.

 2. Anni Jensen

  Undskyld, men nu gør I det igen. Undgå dog alt det palaver på facebook, ved at skrive til os i god tid. Denne meddelse skulle jo være sendt ud inden I lagde, sedler om kontonr. ud i vores postkasser.

 3. Anja Heinrichson

  Vi har ikke modtaget nogen seddel – betyder det så, at vi ikke skal have penge retur – mindes ikke at have fået en opgørelse?

 4. Susanne Hornbeck Frandsen

  Jeg fraflyttede Blåhegnet 9 den 27.8.2019. Hvad sker der med min opgørelse for perioden 1.1.-27.8.2019?
  Mvh.
  Susanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *