Udskiftning af vandmålere

posted in: Uncategorized | 1

Kære boligejere i Grundejerforeningen Mosede Bypark

Bestyrelsen har fået mange henvendelser over de sidste par dage angående meddelelsen om udskiftning af vandmålere. Især hvorfor stophanerne skal udskiftes ved egen finansiering, da man jo udskifter dem, når vi får nye varmemålere.

Vi skal derfor informere jer om at stophanerne for vandmåler og stophaner for varmemåler hører til to forskellige systemer, der ikke har noget med hinanden at gøre. Det eneste sted der er kontakt i de to systemer er i varmeveksleren i enten varmtvandsbeholder eller gennemstrømsvandvarmer.

Bestyrelsen har ikke noget med vandrørene at gøre, og da det drejer sig om udskiftning af vandmålerne og ikke varmemålerne, har vi heller ikke været informeret angående hvornår, eller hvordan det ville ske.

I bedes derfor selv tjekke at jeres stophaner og sikrer jer at de virker, som beskrevet i brevet.

Vi har dog gjort følgende:

  • Vi har taget kontakt til Greve Vandværk og informeret dem om, at vi ikke er tilfreds med deres standard brev, da der er forskelle herude i forhold til hvor stophanerne sidder, hos den enkelte beboer. og spurgt hvorfor man ikke kan gøre brug af jordstophanerne, der ligger i tilknytning til jeres huse.

Greve Vandværk kan ikke imødekomme Grundejerforeningen Mosede Bypark’s anmodning om at anvende stophanerne til planlagt målerskifte og anerkender de at det kun er stophanen før måleren der skal virke, for at man kan lave udskiftningen. Se nedenstående svar på billede

  • Vi har taget kontakt til flere VVS’er, for at hører om der kan findes en rabatløsning, hvis flere boligejere slår sig sammen om at få udskiftet deres stophaner.

Desværre er der for stor forskel på stophaner osv. at det har været svært at få et generelt tilbud. Prisen for en udskiftning ligger på mellem 1500 – 3000 kr. Såfremt man skal have en VVS’er ud og han skal bruge jeres jordstophanen, så ligger den enten i stien uden foran jeres hus eller til højre inde på jeres matrikel. Se nedenstående billeder:

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

  1. Andreas

    Hej Bestyrelse

    Har man fået svar fra vandværket på spørgsmål 1?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *